Sinopsis Battlefield Heroes (2011)

In secolul VII, regatul coreean Silla, tarand si micutul stat Baekje dupa ea, incheie o intelegere cu dinastia chineza Tang in vederea cuceririi regatului Goguryeo. Ultima fortareata din Goguryeo care mai rezista asalturilor este Pyeongyang, care in anul 668 are de infruntat crunta alianta. Imparatul Tang insusi vine pe campul de lupta sa conduca numeroasele sale trupe, insa planurile sale sunt ascunse. Kim Yu-sin, celebrul general din Silla, ajuns la o varsta venerabila, banuieste intentiile Imparatului de a se folosi de trupele Silla pentru a cuceri si ultima reduta a Goguryeo, cetatea Pyeongyang, pentru a profita, mai apoi, de oboseala si pierderile Silla si a cuceri si alipi regatul coreean la tinuturile controlate de Tang. Din acest motiv, Yu-sin ii interzice Regelui sau (un personaj cu capul in nori, hatru si prieten al lui Bachus) sa participe la campanie cu contingentul militar principal al Silla, pana cand nu-i va transmite el un semnal. Dar dincolo de strategii si tertipuri, soldatul de rand este un simplu pion pe tabla de sah a celor 3 strategi (Imparatul Tang, Kim Yu-sin si generalul Nam-geon al Goguryeo). Un astfel de soldat este si nostimul Oarecare, luat cu arcanul la razboi, si care incearca sa supravietuiasca prin orice mijloace. Fara sa stie, acesta va avea un rol important in asediul care tocmai urmeaza sa inceapa…

Titlu: Pyeong-yang-seong (original title) aka. Pyongyang Castle  (international title)/Battlefield Heroes (imdb display title)
Tara: Coreea de Sud
An: 2011
Gen: Comedie/Drama
Regia: Jun-ik Lee
Cu:   Jin-yeong Jeong, Mun-shik Lee si Seung-yong Ryoo...
Data lansarii:  27 Ianuarie 2011 (Coreea de Sud)
Durata:  117 min.Vizionează filmul coreean Battlefield Heroes (2011) online subtitrat la o calitate DVDrip accesand link-ul  de mai jos. 


0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu