Sinopsis Wonseu-eopon-eo-taim


Lumina de Dong-Bang este un diamant nepreţuit, iar Bong-ku a început să planuiasca sa fure diamantul,  înainte de a fi  luat din Coreea de guvernul japonez. 
Se spune despre diamantul legendar că ar avea  puteri  misterioase. Bong-ku are un concurent, Chun-ja (Lee Bo-Yeong), o cântăreaţă de jazz care lucreaza noaptea ca hoţ mascat in Gyeongseong. In timpul unei petreceri organizate in cinstea trimiterii diamantului in Japonia, Bong-ku ii propune lui  Chun-ja  sa il insoteasca, ca o modalitate de a folosi frumusetea ei pentru a fura  diamantul. Dar ceea ce el nu ştie că Chun-ja are, de asemenea, o agendă ascunsă şi planuri calculate să fure diamantul. Bong-ku, Chun-ja şi ofiţerii coreeni ai armatei japoneze devin încurcati într-o luptă pentru o comoară fenomenala, în timp ce luptătorii pentru libertate şi pro-japonezii-coreenii se ciocnesc în timpul ultimele zile ale ocupaţiei japoneze.
A contribuit la sinopsis-ul filmului: filme-actiune.

Titlu: Wonseu-eopon-eo-taim (original)/ Once Upon a Time/
An: 2008
Tara: Coreea de Sud
Gen: Actiune/ Aventura/ Comedie
Durata: 110 minute
Regia:  Yong-ki Jeong
Cu:    Kil-Kang Ahn, Eung-soo Kim, Su-hyeon Kim  ...vezi distributie completă
Data premierei: 30 Ianuarie 2008
 (Coreea de Sud)

Vizionează filmul coreean Wonseu-eopon-eo-taim (2008)  online subtitrat la o calitate DVDrip apăsând butonul "play" din playerul de mai jos.
0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu