Sinopsis Iris: The Movie 2010Coreea, ultima natinune împărţita pe pământ, este în mod constant sub tensiune politică şi militară cu ţările din jur, mai ales cu problema nucleară nord-coreeană. NSS - agenţia secreta pentru securitate naţională  incearca evitarea unui al doilea război in Coreea.
Agenţi speciali NSS sunt specialişti instruiţi care ar folosi orice mijloace pentru a-şi îndeplini misiunea. Oficial, ei nu exista si nu sunt ptotejati de guvern. Deşi sunt instruiţi pentru a ucide cu sânge rece, există un tabu pe care nu-l pot evita - dragostea.
Hyeon-jun (Lee Byung-Hun) şi Sa-woo (Jeong Jun-Ho) sunt prieteni apropiaţi şi rivali în forţele speciale 707. Ambii sunt recrutaţi în NSS rapid şi reusesc rapid sa devina unii dintre cei mai buni agenti. Într-o lume de conspiraţie şi trădare, se vor indragosti rapid de Seung-hee (Kim Tae-Hee), o frumoasa specialista de la NSS. Ei sunt obligaţi să ia o decizie finală, atunci când se confruntă unul împotriva celuilalt într-un atac terorist nuclear...

Sursa: Cinemagia.ro
Vizionează filmul coreean Iris: The Movie (2010) online subtitrat in Romana apăsând butonul 'play' din playerul video de mai jos.
Vizionare placută!0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu