Sinopsis: In extremitatea sud-estica a Penunsulei Coreea se afla orasul international BusanPlaja Haeundae, situata in sud-estul orasului Busan, este un popular si mirific loc de vacanta, care atrage anual un milion de vizitatori.
Man-shik, un locuitor din Haeundae, a suferit o pierdere de nedescris cu patru ani in urma, cand un tunami i-a inghitit un coleg cu ocazia unei excursii de pescuit. De atunci , magia a disparut si niciodata nu s-a mai intors in larg, locul care-i trezeste amintiri atat de apasatoare.
Duce acum o viata simpla; detine un mic restaurant si se pregateste sa o ceara in casatorie pe iubita sa dintotdeauna, Yeon-hee.  Hyung-sik, fratele lui Man-sik lucreaza ca salvamar in cadrul Garzii de Coasta.
In timp ce evenimentele cotidiene se desfasoara normal, geologul Kim Hwi, expert in fenomenologia tsunami descopera ca marea prezinta o activitate similara cu cea a Oceanului Indian, in perioada devastatoare a tsunamiului din anul 2004. In ciuda avertizarilor sale, Agentia de Prevenire a Dezastrelor afirma cu tarie faptul ca dezastrul nu va lovi Coreea.
La scurt timp, expertul geolog observa cum un tsunami urias se indreapta cu repeziciunea spre Peninsula Coreea. Fara sa stie ca se bucura de ultimele clipe de liniste si fericire, turistii si locuitorii orasului Busan se bucura de aceasta zi atat de frumoasa de vara, iar tsunami-ul urias se indreapta spre ei cu o viteza incredibila, 500 de mile pe ora.
Intregul oras se va transforma din acel mirifc punct de atractie pentru turisti din intreaga lume, intr-o ruina.
Sinopsis by vreau-filme.
Vizioneaza filmul coreean Haeundae 2009 online subtitrat in Romana in playerul de mai jos.

1 Response so far.

  1. E super filmul .Si multumesc pentru traducere

Trimiteți un comentariu