Jang incepe sa isi recape puterea, fiind ingrijit de camarazii sai, insa este confruntat cu reprosurile acestora, legate de pierderea multor vieti, pentru a o salva pe a sa; Jang decide sa se retraga din pozitia de lider, considerand ca nu mai este vrednic de aceasta.
Pe cand se pregatea sa plece, este intampinat de Park si alti membri ai rebelilor, care nu isi mai gasesc menirea odata cu plecarea lui Jang, ale carui calitati de lider sunt inconstestabile. Menirea acestora este data de cuvintele lui Jang: ”o viata nevrednica poate folosi pentru un scop maret, poate deveni o ploaie care sa aline inimile uscate ale oamenilor”.
Jang insa raspunde ca de acum el se numeste Jang Jae Mo, nemafiind liderul Sung-baek… .
Magistratul Choi pune la cale insa un masacru al unui sat din munti, informandu-l pe Jang ca trupele politienesti sunt responsabile de acesta, in incercarea disperata de a-l aduce pe Jang inapoi.
Jang isi jura ca in ziua in care se va alege sotia printului mostenitor, focul maniei fratilor sai va distruge palatul regal.
Intre timp comandantul Joh este chemat la o  inlanire cu cel care va afla ca este ministrul apararii, timp in care
Nan-hui descopera in camera acestuia scrisoarea catre Yoon, din care afla rugamintea adresata de tatal sau lui Yoon, aceea de a avea grija de ea, in cazul in care el nu se va mai intoarce.
Comandantul este grav ranit de ministru, timp in care oamenii de la biroul de politie sunt in cautarea sa.
intre timp Choi ordona lui Kato sa ii ucida pe comandantul Yoon si pe ofiterii sai, dar si pe Chae Ock si Mah Chuk-Ji care cunosteau tabara. Sotiai lui Mah CJ este prinsa si adusa in tabara, insa captiva este prezentata drept  Chae Ock, iar Jang este obligat sa o ucida, pentru a demonstra legamantul cu fratii sai. Chae Ock este martora ascunsa cand Jang o ucide pe sotia lui Mah.
Sinopsis: KoreaFilm.


Vizionează gratis episodul 13 din serialul Damo- Cronicile frumoasei luptătoare online subtitrat în playerul de mai jos.


0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu