Dupa o discutie in contradictoriu cu Yoon, ofiterul Lee este pe cale sa renunte la a-i mai asculta ordinele; in ultima clipa insa se razgandeste, plecand spre Hae-ju, pentru a cerceta ceea ce sta in spatele acestei conspiratii.
Seful sectiei de politie Joh Seh-Ook este chemat de rege pentru a raporta rezultatele anchetei, regele dezvaluindu-i scrisoarea prin care Jung pil joon, ministrul apararii, ii solicita regelui sa aiba incredere in Joh pentru depistarea oficialilor implicati in conspiratie.
Cu ultimele puteri, Jang ii marturiseste lui Chae Ock sentimentele sale fata de ea, din primul moment in care se
intalnisera. Desi Chae Ock reuseste sa gaseasca o cale de iesire din pestera, Jang nu pare sa mai aiba forta sa mearga.


Dupa o lunga cautare fara rezultat, trupele vor sa se retraga, moment in care Chae Ock si jang isi fac aparitia, insa sunt suprinsi de trupele lui Yoon; Jang, mai mult mort decat viu, este predat trupelor  rebele in schimbul lui Chae Ock;
Joh Seh ook incearca sa se sinucida, fiind discreditat in fata regelui; este oprit insa in ultima clipa.
Yoon incearca sa o indeparteze pe Chae Ock de Jang, sugerandu-i sa se casatoreasca cu el; Chae Ock insa ii raspunde ca este prea tarziu.
Sinopsis: KoreaFilm.Vizionează gratis episodul 12 din serialul Damo- Cronicile frumoasei luptătoare online subtitrat în playerul de mai jos.

0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu