Otrăvirea lui Jang ak, care reusise sa se infiltreze in randurile infractorilor pentru a descoperi capii acestor afaceri, il determina pe Yoon sa ia hotarirea de retragere a tuturor oamenilor timisi pe teren, din teama de a nu fi si acestia victime viitoare.
Membri biroului impreuna cu Chae Ok participa la priveghiul lui Jang ak si descopera dupa mirosul hainelor celui mort locatia in care isi daduse ultima suflare fusese probabil portul, si nu locatia in care fusese gasit.
Chae Ok si ofiterul Baek pleaca intr o misiune sub acoperire, pretinzand a fi negustori de marfa ‘de lux’: ginsaeng salbatic vechi de 100 de ani.
Drumurile lui Chae Ok si ale necunoscutului se intalnesc iarasi.
Necunoscutul care o salvase pe Chae Ok se intalneste cu magistratul Choi (un personaj cunoscut).
Subiectul discutiei dintre ei este legat de sosirea de armament in portul Ma san. Aflam ca magistratul este implicat in contrafacerea de bani, cu care reusise sa achizitioneze suficient armament pentru o revolta de proportii, si, mai mult, el este cel care ordonase otravirea lui Jang ak. Se discuta luarea unor masuri de precautie in perioada urmatoare datorita activitatii intense a politiei din ultima vreme, dar, mai ales, a preocuparii pe care o aratase Curtea cu privire la aceste evenimente.
Intre timp Chae  Ok, ofiterul Baek, Mah Chuk-Ji si sotia sa sunt luati prizonieri de banditii care nu isi primisera legaturile de ginsaeng (insam).
Strategia inteligenta a lui Chae Ok ii permite ofiterului Baek sa plece si sa aduca ginsaeng, insa Yoon afla de primejdia in care iarasi se bagase Chae Ok. Aceasta descopera in depozitul celor care o tineau prizoniera lazi de ginsaeng si monezi false.
Yoon ii interzice lui Chae Ok sa se mai ocupe de acest caz, din cauza nenumaratelor situatii limita in care ajunsese,insa aceasta, considerandu-se nedreptatita, isi preda insigna hotarandu-se sa renunte definitiv la slujba de la Biroul de politie.
Yoon nu poate insa sa renunte la Chae Ok si se gandeste cum sa o convinga pe aceasta sa ramana.
Ofiterul Lee Won Hae  il prinde pe proprietarul hanului, Gak Chul, acuzat de contrabanda cu monede false.
Aflarea vestii ca Gak Chul a fost prins de politie ii aduce din nou la o discutie pe magistrat si pe Jang, Jang spunandu-i ca ar fi trebuit sa aiba grija nu doar de marfa ci si de oamenii care s-au ocupat de ea. Magistratul insa se pare ca prefera sa il lase sa moara, generand furia lui Jang care se hotaraste sa mearga personal sa il scoata din temnita pe Gak Chul.
Prezentare realizat de blogul KoreaFilm.ro  
                                               [Vizionează: DaMo- Cronicile frumoasei luptatoare, episodul 4]


0 Responses so far.

Trimiteți un comentariu